Conferinte


Mindfulness dr. Hedi Hoka - cover

Conferinta „Mindfulness pentru reducerea stresului” sustinuta de dr.Hedi Hoka pe 15 decembrie la Hotel International Iasi deschide seria de conferinte „TOTUL PENTRU FEMEI” organizate de Catrinel Zaharia. Pagina evenimentului poate fi consultata aici.

Plata se poate face în siguranță online prin MobilPay.ro. Biletul de participare pentru o persoana este de 80 lei. MobilPay_MasterCard%20Visa%20Visa%20Electron%20Maestro

Dacă preferi o altă metodă de plată (ex. ordin de plată), te rugăm să ne scrii pe catrinel@totulpentrufemei.org.

Înscrierea se face imediat după confirmarea plății. Te rugăm să introduci corect datele tale de contact.

Hedi Hoka este doctor în psihologie și este autoarea bestseller-ului ”Iubesc să fiu femeie”. Psiholog, specialist în dezvoltare personală, antreprenor si autor de cărți are o abordare modernă și realistă. Personalitate optimistă, deschisă, umanistă și cu adevărat implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care duce dezvoltarea personală la un alt nivel în țara noastră.

Este o mare bucurie că o avem oaspete în orașul nostru, este un real beneficiu pentru noi să o ascultăm, să o urmărim, să ne îmbogățim cu ceea ce ne va comunica.

Reclame

Un gând despre „Conferinte

  1. Raluca Alexoae

    Salutare. Cred ca aveti o problema la site deoarece doresc sa platesc un bilet prin metoda online doar ca nu reusesc din cauza ca primesc erori imediat dupa ce introduc campurile obligatorii ale contului meu. De asemenea, nici pe e-mail nu primesc nici o notificare. Exista vreo alta posibilitate de a achizitiona un bilet?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s