WOW GEN: Leadership, automotivare și „Totul pentru femei” la Chișinău


Logo genComunicat Global Entrepreneurship Network – Republica Moldova transmis de Marina Lita, Mass-media si Communication Director la GEW Moldova (http://gewmoldova.org/).

Circa 40 de antreprenoare din Republica Moldova au participat miercuri, 8 aprilie 2015, la întrunirea lunară a comunității WOW GEN: Leadership, Motivație și „Totul pentru femei” desfășurate la Biblioteca ASEM din Chișinău.

În cadrul celei de-a cincea sesiune lunară a comunității GEN WOW, consultantul pe business și autoare de cărți, Catrinel Zaharia a abordat aspecte legate de leadership, a definit diferența dintre un lider și un patron, a prezentat modalități de stabilire a echilibrului personal. În stilul ei jucăuș, dar antrenant și inspirațional, oaspetele din România a captat atenția participantelor pe tot parcursul celor trei ore ale conferinței.

Antreprenorul și trainerul Dan Zaharia, la rândul lui, a menționat importanța formării brandului personal la dezvoltarea afacerii. Stabilirea relațiilor lucrative dintre angajator și angajat și motivarea acestora a fost abordat de fondatoarea brandurilor NaneTTy și Gusto Pretzel, Natalia Bolohan.

„Noi antreprenorii avem nevoie de asemenea întruniri, care ne prezintă o perspectivă asupra direcțiilor și modului e dezvoltare a companiei. Mă gândesc serios la subiectul prioritizării sarcinilor și stabilirea unui brand personal”, a menționat Angela Baranețchi, administratoarea salonului de vestimentație autohtonă „Cosânzeana”.

„Nu sunt pentru prima dată în Republica Moldova, dar revin întotdeauna cu cea mai mare plăcere. Știu că auziți de multe ori aceasta, dar publicul de aici chiar e unic și mă întorc acasă cu idei și plină de forțe, chiar dacă am vorbit mai mult de trei ore publicului”, susține Catrinel Zaharia, care promite că va reveni degrabă.

DSCF8092Seara s-a încheiat cu lansarea cărții „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire”, scrisă de Catrinel Zaharia. Autoarea a spus că a fost scrisă într-un momentul de cotitură profesională. „Atunci când am decis că zona de confort devine sufocantă, iar activitatea în cadrul corporației nu mai aduce satisfacția, am decis să iau o pauză. Această pauză a fost un impuls de a pune pe hârtie gândurile și ideile care s-au adunat. Primul cititor a fost soțul meu, care m-a susținut în toată această perioadă și în toate deciziile”, spune autoarea.

Aceasta comunică faptul că „Totul pentru femei” este o carte care se adresează tuturor și în care fiecare își va găsi capitolul sau citatul care îl reprezintă. Evenimentul s-a încheia cu o sesiune de autografe și foto.

„Ca de obicei, atunci când o avem pe Catrinel Zaharia în calitate de trainer, atelierul de lucru este un real succes. Antreprenoarele din Republica Moldova sunt receptive și au nevoie de asemenea sesiuni. Este deja o tradiție lunară, care ne ajută să creștem încrederea, să le motivăm să continuie, prin implicarea persoanală în discuții și prezentarea unor trainer de succes”, a menționat Olesea Fortuna, președintele GEN Moldova.

Reclame
Această intrare a fost publicată în carte, Conferinte și etichetată , , , pe de .

Despre catrinelzaharia

Catrinel Zaharia – Ec. MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală După o experiență de peste 15 ani în mediul de afaceri, din care 10 ani într-un sistem în care feminitatea este mai mult înghițită, decât pusă în valoare, respectiv sistemul bancar, după 8 ani de experiență de management a unor echipe diferite, am înțeles că a fi femeie este întotdeauna un atu atât timp cât conștientizezi, accepți și te bucuri de acest aspect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s