Partenerii conferinței de lansare a cărții la Iași


capture - eveniment FB

Pentru evenimentul de lansare al cărții „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire” am reușit într-un timp scurt sa activăm mai mulți parteneri, a căror deschidere și flexibilitate o apreciem.

  • Cofetăria Jolise si Cake Expert au devenit cel mai dulce parteneri ai evenimentului. Mulțumim Nicoleta si Cezar Gumeni
  • LEXUS este mașina oficială a conferinței de lansare a cărții „Totul pentru femei”. Mulțumim Elena Manolache si Luxury Hybrid Cars – showroom Iasi, cel mai verde partener al evenimentului.
  • Echipa de profesioniști de la salonul Utopia sunt ambasadorii frumuseții și ai bunului gust la conferința de lansare a cărții „Totul pentru Femei”. Mulțumim Daniel Dumitraș!
  • Nanette este ambasadoarea eleganței la conferința de lansare a cărții „Totul pentru Femei”, asigurând ținuta autoarei. Mulțumim Nanette Pîrvu!
  • IBS TV (www.ibs-tv.ro) este partener media al evenimentului de lansare a cartii „Totul pentru femei”. Mulțumim Raluca Munteanu, Ana si Vali Țugui!
  • Cum nici nu se putea altfel, cei de la Imperatoria  au lucrat cu pasiune la un set de bijuterii lucrate manual cu cristale Swarovski ce le va purta Catrinel Zaharia, autoarea cărții „Totul pentru femei”. De asemenea, Imperatoria (www.imperatoria.ro) va asigura și aranjamentele florale la eveniment și va oferi prin tragere la sorți 3 perechi de cercei fini, eleganti si delicati din argint cu cristale Swarovski. Mulțumim Cătălina și Florin Neica
  • Salonul Miriam (www.fotovideo.ro) sunt partenerii care se vor asigura că ieșim fotogenici la conferința de lansare a cărții „Totul pentru femei”. Mulțumim Arpi și Dana Foszto
  • Am rămas uimit de dedicația cu care cei de la Atelierul de Papioane Kruger, cel mai creativ partener al conferinței de lansare, au lucrat peste week-end la adaptarea temei de pe coperta cărții „Totul pentru Femei” pentru a realiza un papion unic. De asemenea, Atelierul de Papioane Kruger va oferi prin tragere la sorți în cadrul conferinței de lansare a cărții „Totul pentru Femei” doisprezece papioane speciale descrise cu multă pasiune: „papioanele sunt bordeaux, textura e satinată, catifelată și au aplicate cate trei cristale Swarovski.” Mulțumim Adrian și Cristina Cruciug!
  • Gazdele noastre de la Hotel Internațional Iasi ne-au primit cu brațele deschise de la bun început, iar acum se pregătesc de zor pentru ziua evenimentului ce se va desfășura la etajul al XI-lea în cadrul Sofia Sky Lounge, de unde avem o panoramă incredibilă asupra orașului Iași. Mulțumim Anne-Liese Marian și Cristiana Isachi.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s