Pentru o Doamnă in adevăratul sens al cuvântului…


coperta carte catrinel zahariaCartea aceasta aș vrea să o dedic în special unui om cu totul și cu totul aparte, unei minuni de femeie care m-a învățat că eleganța, bunul simț, frumusețea, aristocrația, clasa și STILUL nu înseamnă să ascund ceea ce sunt, ce simt și ce vreau sub o mască a perfecțiunii, ci înseamnă în primul rând asumarea deplină a ceea ce sunt, chiar dacă asta înseamnă că nu toată lumea mă va plăcea și că vor exista în jurul meu oameni care mă vor adora, dar și oameni care mă vor urî; că voi avea momente când mă voi simți extrem de apreciată și de iubită, dar și altele când voi avea senzația că sunt neînțeleasă, dar per total voi trăi autentic, în concordanță totală cu mine și că nu mă voi trăda pe mine însămi nicicum. Iar recompensa acestui mod de viață este fantastică.

Aceasta este nașa mea, mama mea spirituală, SOFIA MIRON, o DOAMNĂ în adevăratul sens al cuvântului, nașa mea dragă și scumpă, la care, din păcate, nu mă mai pot duce să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut și tot ce înseamnă pentru mine, pentru că nu mai este printre noi fizic, dar este și va rămâne în permanență în inima și sufletul meu și al familiei mele.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Articole, carte și etichetată , pe de .

Despre catrinelzaharia

Catrinel Zaharia – Ec. MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală După o experiență de peste 15 ani în mediul de afaceri, din care 10 ani într-un sistem în care feminitatea este mai mult înghițită, decât pusă în valoare, respectiv sistemul bancar, după 8 ani de experiență de management a unor echipe diferite, am înțeles că a fi femeie este întotdeauna un atu atât timp cât conștientizezi, accepți și te bucuri de acest aspect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s