Public Speaking cu Amalia Sterescu la Iasi


1779747_328950953952530_6987983943943201225_nUnii spun că frica de vorbit în public este a doua după frica de moarte. Alții spun că vorbitul în public este o artă, accesibilă doar unora, puțini, aleși, cei  inițiați și doar după îndelungi și istovitoare pregătiri.

Amalia mi-a spulberat ambele mituri în decursul zilei de curs intensiv de Public Speaking la care am participat la București. Asta pentru că până atunci nu se făcuse acest curs și la Iași. Însă, eu am ales să fac efortul de a mă trezi la ora 2 am, pentru a ajunge la cursul care începea la ora 9am. A meritat întrutotul.

A fost o zi extraordinară, pe parcursul căreia am învățat tehnici concrete, am făcut exerciții multe, mi-am învins temerile legate de vorbitul în public și am învățat să le abordez altfel.

De aceea, recomand cu toată căldura să nu ratați ocazia și să participați la cursul de Public Speaking pe care îl va ține Amalia în Iași, pe data de 30 ianuarie. Și aștept cu mult drag impresiile voastre după!

Iar a doua zi, pe 31 ianuarie, ca o continuare firească, este cursul de Networking Strategic, indispensabil oricui vrea să reușească în afaceri.

Înscrierile se mai pot face inca aici: http://www.publicspeakingschool.ro/mastering-public-speaking-networking-strategic/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s