Cand destul e destul ?


Couple-break-upCând destul e destul?

Când spui stop? Când renunți? Când știi că ai epuizat absolut toate posibilitățile și că nimic nu se mai poate face? Cum știi că ești pe drumul cel bun sau dimpotrivă ești la furat tare de tot?

Care e barometrul care te ghidează în astfel de momente? Cum interpretezi furtuna din sufletul tău? Cum faci față neputinței care simți că îți leagă mâinile și picioarele? Cum te detașezi???? Cum aduci teoria pe care o cunoști atât de bine, în practică?

Cum spui STOP?

A câta oare e ok să te oprești? Unele cărți îți spun să-ți asculți inima și vocea interioară și vei ști… Care e aia? Care dintre ele să o ascult? După ce să mă ghidez?

Zice lumea că intuiția nu dă greș. Care e intuiția? Impulsul acela care te determină uneori la acțiuni radicale? La asumarea anumitor riscuri ? Cică dacă nu riști, nu câștigi… Dar și dacă riști, poți pierde mult, chiar tot. La care din precedente să fac apel? La alea când mi-a mers sau la alea când am luat-o în freză? Care e etalonul?

Restul articolului îl vei regăsi cumpărând cartea „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire”

PROMO: Dacă ți-a plăcut articolul, comandă AICI pachetul promo de 2 cărți cu autograf + livrare gratuită în România pentru tine și pentru o prietenă. Dacă locuiești în afara României, acum poți comanda cartea „Totul pentru femei” direct de pe Amazon.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Articole și etichetată , , , , pe de .

Despre catrinelzaharia

Catrinel Zaharia – Ec. MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală După o experiență de peste 15 ani în mediul de afaceri, din care 10 ani într-un sistem în care feminitatea este mai mult înghițită, decât pusă în valoare, respectiv sistemul bancar, după 8 ani de experiență de management a unor echipe diferite, am înțeles că a fi femeie este întotdeauna un atu atât timp cât conștientizezi, accepți și te bucuri de acest aspect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s