File de poveste…reală


02337_BGCeea ce urmează sunt file nu de poveste…, ci de realitate, depănate în jurul unei cafele, aceeași cafea pe care eu o ador pur și simplu pentru că e bună, neagră, fierbinte, aromată și aduce cu ea  povești de viață extraordinare de pe tot mapamondul… Are cafeaua așa o mare calitate și anume dezleagă limbi, descrețește suflete și apropie oameni…

Așa că, m-am gândit să împărtășesc din minunile pe care le-am tot auzit, pentru că sunt prea frumoase pentru a nu fi împărtășite. Din motive lesne înțelese nu voi da nume reale. Mărturiile sunt ale unor doamne, domnițe, domnișoare…, dar și ale unor domni.

Voi începe cu mărturisirea Ariadnei, o femeie frumoasă, inteligentă, plină de căldură sufletească pe care nu a pregetat niciodată a o împărtăși cu cei din jur.

Ești un balsam pentru inima mea, o adiere blândă pe ramurile sufletului meu, o furtună cosmică ce nu distruge nimic, un ghețar ce traversează oceanele gândurilor mele, un albastru violent și un roșu strident în privirile mele alb-negru.

Așa i-a scris într-o după-amiază, în urmă cu mulți ani EL. Și, de fapt îi scrisese aceste rânduri, după ce în dimineața aceleiași zile i-a trimis un mesaj cu textul: ”cine te cunoaște, are nevoie de o secundă să fie impresionat, un minut să se îndrăgostească, o oră să te iubească și o viață să te uite”. Când a citit, EA a scăpat telefonul din mână. O impresionaseră atât de mult cuvintele lui, încât l-a întrebat dacă sunt chiar ale lui, dar intenția ei fusese să afle dacă el chiar simte lucrurile acelea.

Restul articolului îl vei regăsi cumpărând cartea „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire”

PROMO: Dacă ți-a plăcut articolul, comandă AICI pachetul promo de 2 cărți cu autograf + livrare gratuită în România pentru tine și pentru o prietenă. Dacă locuiești în afara României, acum poți comanda cartea „Totul pentru femei” direct de pe Amazon.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Articole și etichetată , , , , , pe de .

Despre catrinelzaharia

Catrinel Zaharia – Ec. MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală După o experiență de peste 15 ani în mediul de afaceri, din care 10 ani într-un sistem în care feminitatea este mai mult înghițită, decât pusă în valoare, respectiv sistemul bancar, după 8 ani de experiență de management a unor echipe diferite, am înțeles că a fi femeie este întotdeauna un atu atât timp cât conștientizezi, accepți și te bucuri de acest aspect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s