Iubirea dincolo de baricade


00515_HDAcesta nu este titlul meu. Adică nu este creația mea. Așa și-a intitulat răspunsul la provocare un domn…

Cum așa? Păi, mi-am dat seama că eu scriu din punctul meu de vedere, din experiența mea, din experiența celor cu care eu am interacționat pe parcursul celor 38 de ani ai mei, dar filtrat totul prin gândurile și sentimentele mele.

Și m-am întrebat într-o zi… Oare cum se vede din cealaltă parte a ”baricadei”, adică ce simte, cum privește lucrurile acestea ce țin de suflet și de implicațiile unei relații dintre doi oameni, el și ea, un bărbat. Cum privesc ei implicarea într-o relație, cum acceptă sau cum resping iubirea, ce-i ghidează în a lua o decizie relațională… Evident că sunt enorm de multe întrebări la care așteptăm răspunsuri, dar …toate la timpul lor.

Așa că, luându-mă după îndemnul ”cere și ți se va da”, am rugat pe un domn cu oarece experiență de viață să mă ajute în demersul meu, acela de scotocire, prin mintea unui bărbat, după părerea lui sinceră asupra…iubirii…

Restul articolului îl vei regăsi cumpărând cartea „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire”

PROMO: Dacă ți-a plăcut articolul, comandă AICI pachetul promo de 2 cărți cu autograf + livrare gratuită în România pentru tine și pentru o prietenă. Dacă locuiești în afara României, acum poți comanda cartea „Totul pentru femei” direct de pe Amazon.

Reclame

2 gânduri despre „Iubirea dincolo de baricade

  1. daniela botas

    domnul Anonimus are dreptate. E o situatie intalnita si de mine, si …da….mai bine intelegi ca celalalt te iubeste , doar din priviri si felul in care te tine in brate. Ceea ce traieste langa tine si daca iradiaza si el de fericire, pt un barbat e o suficienta declaratie de iubire. Nu am inteles de ce ,,Te iubesc,, poate speria atat de mult pe unii barbati, dar Anonimus a descris excelent aceasta traire, si e in regula. O femeie simte nevoia sa declare verbal sentimentul ei, altfel poate ,,exploda,,refuland-ul, dar un barbat exteriorizeaza sentimentul prin conduita.Femeile sunt fiinte auditive, ele au nevoie de cuvinte frumoase, dar ….primesc doar pana in momentul in care se lasa cucerite, apoi se considera ca iubirea SE SIMTE !
    Felicitari Anonimus. As fi incantata sa te cunosc .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s