Un banal firesc


02677_HD

Oare e atât de idealist să sper într-un banal calm, într-o viață simplă în care iubirea e un firesc?

Câteodată aș vrea să mă trezesc la realitate și să accept viața așa cum e , fără speranțe aberante într-o iubire ca-n povești, fără așteptări nerealizabile de la viață, fără suferințe din alea care sfâșie inimi și rănește suflete atât de adânc, că ai senzația că nimic nu va putea cicatriza vreodată acele răni.

Și deși știu sau ar trebui să știu că tot răul este spre bine, că există o lege a compensației pe acest pământ, că după suferință urmează o liniște dulce sau amară, dar liniște, și de multe ori, după ce trece un anumit timp ajungi să mulțumești pentru acea suferință din trecut care probabil te-a ferit de o altă suferință pe parcurs, deși chiar cred într-o dreptate universală, care per total compensează toată durerea, sau în medie durerea nu depășește bucuria, totuși nu mă pot împăca deloc cu vârfurile de suferință acută, momentele de derivă și de dezechilibru atât de profund încât doar o minune te readuce de fiecare dată, pe linia de plutire. Și mă tot întreb care e rostul lor pentru noi.

Restul articolului îl vei regăsi cumpărând cartea „Totul pentru femei – mic tratat de regăsire”

PROMO: Dacă ți-a plăcut articolul, comandă AICI pachetul promo de 2 cărți cu autograf + livrare gratuită în România pentru tine și pentru o prietenă. Dacă locuiești în afara României, acum poți comanda cartea „Totul pentru femei” direct de pe Amazon.

Reclame
Această intrare a fost publicată în Articole și etichetată , , , , pe de .

Despre catrinelzaharia

Catrinel Zaharia – Ec. MBA, Formator CNFPA, Trainer dezvoltare personală După o experiență de peste 15 ani în mediul de afaceri, din care 10 ani într-un sistem în care feminitatea este mai mult înghițită, decât pusă în valoare, respectiv sistemul bancar, după 8 ani de experiență de management a unor echipe diferite, am înțeles că a fi femeie este întotdeauna un atu atât timp cât conștientizezi, accepți și te bucuri de acest aspect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s